follow

''SUPRISE'' SELAMAT ULANG TAHUN

opss, aku datang lagi.....Now 3.55 am .. wah !! Gile siut awal nye aku menggedik jadi kat blogger,Bukan ape aku tak leh tido lah,HAHAHAA..

Bukan Nak story Mory Tentang awal tapi nk story cerita terharu..HAHAHA..


Hari ni genap umor aku 19 tahun =) Alhamdulullah ... 



Punya Lah aku terharu sebab My sis, My lOvely Friends,zudin N ahmad sabri also my Family Buat suprise Besday aku, HAHHAHAA...

Haaaaaa, camni cite nye.. Semalam Ade lah my sis bgitahu kak umie (emak) nk buat BBQ kat rumah sbb si Kawan tu nk buat sbb saje2 nk makan ayam BBQ,seriusly aku tgok muka my sis memang xnak ajak aku join,mcam aku ni x penting,HAHAHHAA...tp lpas my sis bgitahu kat aku aku pom on jelah sebab dia org biase dh buat makan2 kat umah aku... tapi firsly aku kecik aty jugak lh sbb diaorg x betting langsung ngn aku and tak sepatah pom bgitahu nk buat BBQ ... terdetik la hati malam tak nk kluar rumah sbb diaorg tak ajak pom aku , tp aku xleh buat mcam too sbb mie (emak) aku marah, kate mie tetamu Diutamakan..HAHHAHA 

Sambil2 Sembang2 Duk bakar2 ayam, duk makan2.. My Abg tersasur cakap !! mane nye , nk belah bile lagi.. eh ! aku pom naik syak ade something, aku pom syap jela buat2 tak tahu...... Diaorg ni main2 cakap nk main bunga api lah ape lah... seriusly aku x perasan langsung, HAHAHHA


Tibelah mase nye, Time aku masuk dlm rumah Diorg pergi ambik kek dlam kereta, AHHAHAHA.. aku keluar jew dari rumah . Wah!! kek,!!  terus aku cakap, ''eh ni mesti kek aku kan'',sambil gelak2 mengade.. 


YAALLAH, punya lah terharu.. Rupa2 nya BBQ tuh semperna Besday aku And dia org siap beli kek utk aku,ahahhaa..Tapi sayang Countdown tunggu time pkol 12 xsampai,time tuh dlam pkol 11 la kot sambut, HHEHEHE..... But the wat  thanks a lot Kawan2 And Family... 




pic BBQ x sempat nk ambik, sori.... 
BYE
ASSALAMUALAIKUM