follow

Holey-2 Di KenYiR Lake Resort AnD Spa Konon-2 =P



ALAMAK !! jari jemari ku mahu mengedik atas keyboard lappy aku lagi lah, HAHHAAA .. btw, hari yang sama, masa yang sama, N pakaian yang skrunk aku pakai pom yang sama dgan entry di bawah, HAHA, sengall lah !! tak-2 just joke.. Hai'' sambil senyum akat kening dua-2 belah'' ..

Now, aku nk Mengedik jari jemari nk story mory pasal aktvity cuti mit sem kiteorang, HAHAAHA.. harrr!! meh sini meh... Alkisahhhh Tiga hari Dua malam at Resort Rumah Peranginan Persekutuan Lake Kenyit .. tak caya?? nah !! gambar kat bawah Mencerita kan segalanya !! best gile woooo serius besttt .. walaupun aku da banyak kali ke tasik kenyir tapi bersama kawan sodap wa cakap Luu ..



   
 
first day sampai wooo, teruja ngn tempat sebab cantik,yela tempat kami menginap ni mybe bukan staraf dgn kami sebab tempat ni Kerajan punya, kami fake menumpang je,sbb ade someone yg ejas, Untung tak untung ... see !! cantikkk


  



3 hari 2 malam bagi kami macam 1 hari ke kot !! x puas , nak pergi lagi, nak pergi lagi, HiiiHiiiii .. btw, sampai Sana naik boat yg x berapa nak besar tuh, Ehek !! Bestt, sejuk je manikmati keindahan ALLAH s.w.t .. ALHAMDURILLAH..


 

 


Hey You?? kami kat sini Bawa bekalan by owner tau, HAHHAA.. owner lah sangat sampai budak kuala Berang yang bekalkan almaklum lah rumah dio dokat, jangan marah " syahirah N wanie " peaccee
btw, disebab kan terpengaruh KOREA kami pom buat-2 lah Makan2 style korea, Hehehee.. nah ko!! Makan dengan magkuk besar n periuk langsung, KAH-3 .. save sabun,save tenaga, save banyak bende.. =) Bijak-3 .Paling Best kami Buat BBQ jugak,Bak kata upin dan ipin "Best-3"

  

  

Kami punya Trip dengan pekage, opss macam beribu-2 harga pakage kan .. Tak de lah,tak sampai seribu pom,apa?? terkejut !!yela kami punya pakage Murah Gile, sebab maen org dalam kot, HIiihiii.. Tauke Bot tuh Ayah punya kawan aku.. Untung kami kan, dah lah banyak nyusah kan semua org, balik-2 dapat murah skali ngn diskaun... HAHAHHAA.. okeh done !! pic bawah ni time kat air terjun Saok " sejuk' =)


 



Meh nk list nama yang sertai holiday kami , Hihiii Wanie, Epiey , Syahirah , Opiey , Nabilah , Najihah , Munirah , Zizah ,Effa and last skali Aku <3 you Muuuaaaaccchh .. Happy with you, MUAAHAHAA


  





Kami chek out pkol 12 T/h and then Van yg kami sewa tepat-2 sampai pkol 12 kot sbb kami arave kat Jety dah ade , HUHUUUU,kesian kat pak cik van tuh tertipu sbb kite org bgitahu pkol 12 dh sampai jety, wink-3.. maaf kan saya ^_^ ...Now, Hepy sangat-2 Bersama korang .. Harap-2 nanty dapat Holiday sama-2 plak.. hihi.. Bubye.. Pokok keladi tumbuh sendiri, nak panjang sambung lah sendiri, HAHAHAHA.. gua dah lotih mengedikkan jari jemari .. bye, assalamualaikum