follow

Mengisi Masa Terluang ;)

Assalamualikum, Haii guys..
sori lame tak menjenguk, tak ber blogwalking, tak ber commen and tak men update entry..
sedikit busy dgn Class also Assigment Test Quiz And so on..
satu lagi yelah, aku duk hostel ni bukan nye line okeii sgt pom, line menginzir jew, sakit pulak hati kite,Bayar Kemudahan mahal2 tuupp2 ni jew dapat, blaaaaa lah, HAHHAAA.. Emoo jap .. peace..

Haaa, Hari ni Weeken Holiday So dapat Update entry..
and Tido Lambat2,yahooooooOOO.
Nah !! Cuti Weeken Hari tuh Tak balik Kpg Kite org g merayau Kat '' Mini Zoo Kemaman".. 
Yelah !! mmg kite kawan baik ngn Binatang, sampai Ni yg Ke Dua kali Kiteorg Pergi..
HAHAHA.. si fatin tulah Obses sangat dgn Binatang.. HAHHAA
terpaksa turuti join sekali, tapi xpew.. lame x outing same2.
kalau outing Zoo x abis duit
kalau outing kat lain waaaawumm la melayang duit aku, HAHAAA

btw, gambar nye entry lain kali aku post eyh, sbb sni lain menginzir,HEHEHE 

byeee