follow

Mit Sem Bermula

hai,Hello and Assalamualaikum, sihat ?? kalau x sihat hope cepat-2 la pergi klinik ye (kalau nk save bajet pg klinik 1MALAYSIA) , kalau kritikal Hospital je trus, HEEEHEEe, Oke-2 just joke.. peacee ..hai.. ( sambil lambai-2 tangan ) Now, cuti mit sem da bermula, selama sminggu je pom, tp alhamdulillah La ade la jugak cuti nye kan, HOoohoo Hurreeyy....
Duk hostel Bangun pagi-2 terus je nampak muka-2 ni, hah !! jom terjah jap..
Harr, Nie dayah !! Cantik kan , still single mybe ,hihiiihi memandai je ku ni

Nie Fatin Najihah !! sori gambar ni je ada sebab tuan Punya badan xsuke bergambar
Mahal la konon nye, Hik hik hik :p
nie jihah !! yang suka berperasaan dgn airoon aziz , MUuahahaa



Now, Untuk beberapa Hari Cuti ni Buka je mata First Mengadap muka My LOvely parents Iaitu Pa and Mie .. hah?? Korang kenal... harrr, nampak sangat menipu nya.. hehee..
jom terjah pulak pic my parents ..... jeng jeng jeng :
eh, jap-2 sambil terjah tu ce ce ce tengok ade iras2 aku x?? Muahahhaa ..Jom-3


pasangan serasi,huhuhuuu . I love him so much <3

 
nie pic kt airport Terengganu time pa n mie nk pergi buat umrah :)

oke sini je, Akan ku guna kan cuti mit sem ni dgn sebaik mungkin, Kih ih kih kih Asslamualaikum semua