follow

INTRODUCE MY SELF ;)

Haii ''sambil lambai tangan'' 

ASSALAMUALAIKUM si pembace ,kawan-2 blogger n thans coz singgah kat blogger sy yg seberapa ni :)  ... firsly my name is FARAH NADIA BINTI HARUN , 19 years old and Birt at 25 june 1994, still stdy at college, stright je kan, nerd je stetment kite, HAHHAHAA sesiapa yg sama umor ngn kite tuh say haiii 'sambil lambai tangan' :)...Xlupe gak i'm form TERENGGANU mari maa, sape-2 nak mkan keropok lekor jom ar pergi ganu (terengganu) macam-2keropok ada "promote negeri la plak'' :') heheeee ... Oke xmo intro bnyak-2 bdway call me just FARAH , not HARUN,this my father's name , XooXoxooxo